Ik ben Sheila Post. Sinds 2017 ben ik ZZP-er, maar heb al jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, marketing en procesverbeteringen.

Ervaring

Ik werk nu een aantal jaar als ZZP-er. Ik heb bij Kinderopvang Langedijk de strategie aangescherpt voor hospitality en community en daar verschillende acties voor uitgezet. Dit heb ik verder uitgebouwd bij Allente (opvang en onderwijs), en ben ik mede verantwoordelijk voor alle communicatie activiteiten.

Daarnaast werk ik voor een webshop, GekOpHout.com. Daar hebben we de processen geoptimaliseerd en de website verbeterd. Daarnaast werk ik mee in de operatie in de drukke corona tijd.

Tot 2017 heb ik 12 jaar voor Vivat (voorheen SNS REAAL) gewerkt in verschillende marketing gerelateerde functies. De laatste 5 jaar was ik manager operations voor Route Mobiel. Ik was mede verantwoordelijk voor alles wat Route Mobiel aanging en heb meegewerkt om het hele B2B kanaal op te zetten en verder uit te bouwen. Daarnaast was ik projectmanager voor verschillende projecten, ook voor andere labels binnen Vivat.

Voor mijn Vivat periode heb ik veel verschillende functies uitgevoerd op gebied van (direct) marketing bij o.a. Lycos, Belvilla Vakantiewoningen, Vrij Uit en VVV Amsterdam.

Kwaliteiten

Ik ben iemand met een natuurlijke nieuwsgierigheid voor concepten, ideeën en processen. Ik ben
een snelle analytische, intuïtieve denker die heel goed met andere mensen kan omgaan. Ik kan veel verschillende zaken binnen een bepaalde tijd uitvoeren. Kwaliteit is voor mij belangrijk, ik wil dingen goed en correct doen. Ik krijg goede energie als ik met succes mijn doelen kan realiseren.

Ik pas me makkelijk aan vanwege mijn natuurlijke nieuwsgierigheid en observatievaardigheden van mensen. Ik ben daardoor een denker die ook mensgericht is. Ik word vaak gezien als een soort raadgever vanwege mijn neiging om steeds te evalueren en te herijken. Ik heb een nuchtere kijk en kan verschillende kanten goed bezien. Daarom kom ik soms met oplossingen in kwesties die nog niet helder zijn. Ik ben kwaliteitsbewust en zal er alles aan doen om hoge kwaliteit te leveren, daarin doe ik geen concessies. Ik werk graag samen met anderen en ik werk toegewijd, intensief en hard aan projecten om deze tot een succesvol eind te brengen.

Ik heb in de loop der jaren al veel meegemaakt en ik krijg vaak te horen dat ik een hoog empatisch vermogen heb. Dat ik een coachende leider ben en mensen kan verbinden. Ik ben resultaat gericht, heb een duidelijke richting nodig welke kant we op gaan en neem op basis van argumenten beslissingen.

Ik word graag uitgedaagd in mijn werk. Heeft u een leuke uitdaging voor mij? Neem dan contact met me op om te bespreken of ik antwoord kan geven op uw uitdaging.

Sheila Post
  06-29320209
  sheila@perspektiva.nl