Zoekt u tijdelijk expertise op het gebied van projectmanagement, marketing & communicatie advies of procesverbetering? Bij Perspektiva bent u aan het goede adres.


Projectmanagement

Als projectmanager ben ik de spin in het web van uw project. Ik ben resultaatgericht en kan goed mensen verbinden om een project tot een goed eind te brengen.
Ik heb jarenlange ervaring met projectmanagement, met name opgedaan bij Vivat (verzekeringen). Dat varieerde van nieuwe websites, productintroducties in eigen systemen en die van derde partijen tot implementatie van een nieuw backoffice systeem.

icoon projectmanagement Ik heb ervaring met het werken volgens de Agile methodiek. Ik ben goed in plannen en organiseren en ik heb een gestructureerde manier van werken. Ik kan veel verschillende zaken binnen een bepaalde tijd uitvoeren en ga gemakkelijk met anderen om. Met mijn enthousiasme zorg ik dat projecten op tijd afkomen en dat mijn klanten en hun gebruikers tevreden zijn.


Marketing en communicatie advies

Wilt u weer eens een heldere blik op de marketing en communicatie van uw organisatie? Vaak helpt een externe partij om met al kleine nuances weer het verschil in de markt te maken.
Wat wil u met uw organisatie bereiken? Heeft u een missie en visie en klopt deze nog volgens uw wensen en de ontwikkelingen in de markt. Waar ligt de focus van uw bedrijf voor de komende jaren en op welke doelgroepen? Als de uitgangspunten nog niet of onvoldoende zijn vastgelegd, gaan we daar samen aan werken om deze goed te omschrijven en het voor iedereen duidelijk is wat het fundament is.
icon Marketing management Met dit fundament adviseer ik u graag op gebied van marketing en communicatie, vertaald naar praktische en realiseerbare acties.

Ik kan u ook ondersteunen en adviseren op het gebied van marketing en communicatie als u niet beschikt over een vaste marketeer. Ik help u om uw marketing idee├źn om te naar praktische en laagdrempelige campagnes en uitingen.


Procesverbetering

Markten en klanten veranderen. Verandert uw bedrijf mee? Laat mij uw bedrijfsprocessen analyseren; met mijn nuchtere kijk kan ik verschillende kanten goed bezien en praktische oplossingen bieden.

Icoon Organisatorische ondersteuning Het start met een goede probleem definitie wat u wil en wat u wil verbeteren. Daarna gaan we gegevens verzamelen om deze te analyseren. Met de analyse gaan we verbeteringen aanbrengen in het proces/de processen. De resultaten van de veranderingen worden nauwkeurig gemonitoord en indien nodig zal ik bijsturen. Uiteindelijk zal het continu doorlopen van de cyclus ook continue verbetering opleveren. Uiteraard begeleid ik u graag om de oplossingen te implementeren en in de praktijk te ondersteunen.

Heeft u tijdelijk iemand nodig om de helpende hand te zijn omdat u een handje te kort komt? Ik ben een echte regelneef die u graag uit de brand helpt!

Neem contact op